Marknadsföring genom kunskapsutbyte


Hur kan du få mer besökare till sajten och samtidigt få bättre placering på Google utan att det kostar några pengar? Och dessutom lösa en och annan besökares problem och få tillfälle att visa vad ni kan göra?


Du sitter förmodligen inne med specialkunskap i ett ämne. Det finns säkerligen folk där ute som vill läsa om just detta. För att hitta detta går de till Google och söker. Din förhoppning är då att just din sajt ska komma upp.

Att synas på Google är dock inte så enkelt. Det kan ibland krävas att man samarbetar!

Kunskapsbyte i nätverk!

Du skriver en eller flera artiklar inom det ämne du behärskar på denna sajt, och förslagsvis även på din egen sajt. Du länkar till oss och vi länkar tillbaka till dig. Allt sker automatiskt.

När artikel-databasen växer på denna sajt kommer samtidigt antalet länkar hit växa. Ju fler länkar desto bättre poäng (pagerank) på Google. Ju fler poäng desto bättre placering på olika sökfraser.

Din sajt bättre på Google

Ju fler poäng denna sajt får, desto mer värde kommer vår länk till dig att ge. På sikt din medverkan här göra så även din sajt rankas högre på Google.

Detta är inget hokus pokus eller fusk. Det är bara ett samarbete för allas gemensamma vinning. Och vi tycker att detta ska vara gratis för alla!

Intresserad? Börja direkt!

Registrera dig gratis och få dina artiklar publicerade. Registrera dig!

Saknar du en kategori?

Maila till info(snabel-a)rnit.se så löser vi det omgående!