Bli mobilanpassad idag

Idag är det i princip ett krav från både Google och kunder att din sajt är mobilanpassad.

Är den det? RMIT Interactive är en byrå i Karlstad som hjälpt företag i 15 år.

Klicka här för mer info och kostnadsförslag

 Ta kontrollen över din privatekonomi


När dina pengar räcker till och det blir över så tänker du kanske inte så mycket på din ekonomi, men när pengarna inte räcker till det nödvändigaste och du kanske tom. "går back" då kretsar tankarna kring den dåliga ekonomin både dag och natt.

 

Den här artikel innehåller en del enkla tips och råd som hjälper dig att få kontroll över din privatekonomi med enkla medel.

 

 

Det gamla tricket kassaboken

 

Att föra kassabok över din ekonomi är givetvis en idealisk lösning för att återfå kontrollen över din ekonomi. Att föra kassabok kräver en hel del arbete, tålamod och tid, men det är helt klart värt mödan. Men det ska väl erkännas att detta inte passar alla. Så vad kan du mer göra för att få ordning på din ekonomi?

 

Din bäste vän spargrisen

 

Att spara pengar till fasta utgifter och löpande utgifter är nog det absolut effektivaste sättet att få ordning på din ekonomi. Om du bestämmer dig för att spara pengar till räkningar, resor, nöjen eller vad du önskar, så är det mycket viktigt att du sätter rimliga mål. Om du tar i för mycket och sätter för höga mål är risken stor att du inte kan hålla dina sparmål och hela projektet "går i stöpet". Du kanske blir så besviken att du slutar spara pengar och är då tillbaka på ruta ett.

Sätt upp rimliga sparmål, det är bättre att spara 100 kr i månaden och att det fungerar regelbundet än att du tar i med en tusenlapp och att det misslyckas efter ett par månader. Ett bra tips är att istället för att spara direkt i ditt lönekonto, så öppna ett eget sparkonto. Be banken om att de automatiskt sätter in en viss summa från ditt lönekonto till ditt sparkonto varje månad.

 

Om du slutar på minus varje månad

 

Om du fört kassabok ett par månader så märker du ganska snart varför din ekonomi slutar på minus varje månad. Du kanske lägger för mycket pengar på nöjen eller kläder. Men en mycket vanlig orsak till dålig privatekonomi är dyra lån. Att ha ett lån behöver inte i sig självt vara negativt men det finns som bekant billiga lån och dyra lån.

 

Ett enkelt sätt att hitta billiga banklån är att leta efter banker på internet. Du kan i lugn och ro sätta dig ner när du vill vid din dator och själv räkna ut vad din månadskostnad blir i de olika nätbankerna. Gå till Goolge, MSN eller Yahoo och skriv exempelvis "banklån online" i sökrutan. Nu kommer det upp en mängd med förslag på webbplatser som olika nätbankerna har.

 

Om du klickar på någon eller flera av länkarna kommer du till respektive bank och de flesta bankerna har en lånekalkylator som är väldigt enkelt att använda. Du skriver in det belopp du önskar låna och sedan hur många månader du vill ha på dig att betala tillbaka lånet. Sen får du direkt ett besked på skärmen. Bli inte förvånad om du märker att din månadskostnad blir lägre än du nu har på ditt gamla lån.

 

Krångla inte till det

 

Till sist: Välj enkla metoder för att få kontroll över din privatekonomi. Sätt upp små enkla mål ett i taget. När du märker att ditt första mål fungerar sätt upp ett nytt. Ge inte upp det går alltid med tålamod och bra planering att få en god ekonomi igen.


Våra läsare har gett artikeln betyget 2,5 av 5.
2 har röstat hittils.


Copyright © Tjäna-pengar-på-internet.se 2006

Fakta om artikelskribent:


Tjäna-pengar-på-internet.se Artikeln är skriven av Ulf Bergvist på Tjäna-pengar-på-internet.se.
Ulf Bergkvist Skribent och internetmarknadsförare. Driver bloggen Tjäna-pengar-på-internet.se med information om hur man framgångsrikt kan marknadsföra sig online och ha internet som stabil inkomstkälla.

Fler artiklar skrivna av Ulf Bergvist:


Friheten att jobba som affiliate

(Läst 4412 gånger. Betygsatt till: 2,5 av 2 läsare.


Manuell surf ger dej besökare med hög kvalitet

(Läst 3304 gånger. Betygsatt till: 2,5 av 2 läsare.


Ta kontrollen över din privatekonomi

(Läst 3469 gånger. Betygsatt till: 2,5 av 2 läsare.


Nyttan av att ha en blogg när du redan har en hemsida

(Läst 3536 gånger. Betygsatt till: 2,5 av 2 läsare.Denna artikel är publicerad på http://hemsidesguiden.com

Produktion och koncept: RMIT Interactive Webbsystem
Tapeter Köpa lägenhet i Spanien, Torrevieja Mobilanpassad hemsida i Karlstad!