Bli mobilanpassad idag

Idag är det i princip ett krav från både Google och kunder att din sajt är mobilanpassad.

Är den det? RMIT Interactive är en byrå i Karlstad som hjälpt företag i 15 år.

Klicka här för mer info och kostnadsförslag

 Måste marknadsföring vara svårt?


De allra flesta soloföretagare och även många småföretagare tycker inte om att sälja och marknadsföra sig. Varför? Jo, därför att de utgår ifrån synsättet att "om en vinner, så förlorar den andre". Det blir ett nödvändigt ont istället för en möjlighet att träffa nya människor, fördjupa relationer och att hjälpa.

 

Alla barn lär sig genom att härma, de härmar sina föräldrar, det de ser på TV, sina kompisar. De testar och provar allt och det är så som de skaffar sig erfarenheter för att kunna växa upp och bli vuxna. De härmar också andra för att de vill känna att de hör ihop med någon eller något. En sak som vi har fått lära oss och som jag fortfarande hör från mina barn är att man inte ska skryta. D.v.s. man ska inte prata gott om sig själv. Man ska inte säga "Jag är bra på att spela fotboll". Oavsett om det är sant eller inte så uppfattas det som skryt och det är fult. Det är vad vi har med oss i bagaget.

 

Kan du se dig i spegeln och känna hur bra du tycker om dig själv? Väldigt få kan det, och det beror just på att vi är lärda att det är fult att skryta. Nu ska du ut i världen och tala om hur bra du är på företagsutveckling, massage eller coaching. Det är inte konstigt att det skapas en inre konflikt. Du vet att du är bra, men det är fult att säga det.

 

Motsatsen till det här är när du har lärt dig något nytt och börjat behärska det. Att du tror att du var den som fick reda på det sist och att alla andra redan vet om det. Det är naturligtvis inte sant. Det kommer alltid att finnas de som vet mer och det kommer alltid att finnas de som vet mindre. Vi är alla i en ständig förändringsprocess vare sig vi vill eller inte.

 

Det viktiga är att du erkänner och lyfter fram den obehagliga känsla som dyker upp när du ska marknadsföra dig. Det är när man vågar se spökena i vitögat som de försvinner. På en skala från 1-10 där 10 är det absolut bästa du kan tänka dig. Hur känner du dig inför markandsföring och försäljning? På samma skala hur skulle du vilja känna dig?

 

Det krävs egentligen bara en sak för att du ska kunna känna dig positiv inför marknadsföring. Du måste tycka om människor, tycka om att ta kontakt, ha kontakt och vilja hjälpa. Om du inte gör det är det bäst att du låter någon annan marknadsföra dig åt dig.

 

Var ärlig med vad du känner, och fokusera på det du vill uppnå, inte på det som står i vägen. I nästa artikel kommer jag att gå lite djupare på hur du kan förstärka den positiva känslan, och då kommer den negativa känslan att automatiskt minska. Du kan lära dig att tycka om marknadsföring om du är ärlig mot dig själv och vad du känner, om du tycker om människor och vill hjälpa dem genom att ta reda på vad de vill ha.


Våra läsare har gett artikeln betyget 3 av 5.
1 har röstat hittils.


Copyright © Awake Coaching 2006

Fakta om artikelskribent:


Awake Coaching Artikeln är skriven av Evakarin på Awake Coaching.
Jag hjälper solo- och småföretagare göra marknadsföring enklare och försäljning roligare.

Fler artiklar skrivna av Evakarin:


Måste marknadsföring vara svårt?

(Läst 3318 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.


Känsla för fler kunder

(Läst 2636 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.Denna artikel är publicerad på http://hemsidesguiden.com

Produktion och koncept: RMIT Interactive Webbsystem
Tapeter Köpa lägenhet i Spanien, Torrevieja Mobilanpassad hemsida i Karlstad!