Bli mobilanpassad idag

Idag är det i princip ett krav från både Google och kunder att din sajt är mobilanpassad.

Är den det? RMIT Interactive är en byrå i Karlstad som hjälpt företag i 15 år.

Klicka här för mer info och kostnadsförslag

 Känsla för fler kunder


Gravitation är en naturlag som vi alla följer, vare sig vi vill eller inte. Lagen om orsak och verkan fungerar och är också en naturlag. Oavsett vad du väljer att göra eller inte göra för den delen så skapar det en konsekvens. Hur kan du dra fördel av det när du ska sälja?

 

Du har säkert varit med om att du måste ringa ett otrevligt telefonsamtal. Du väntar med det in i det längsta och det känns värre för varje dag. När du väl har ringt det så var det inte så farligt som det kändes innan. Det vi tänker på och den känslan som de tankarna ger har en tendens att färga hur vi ser på saker och ting. Jag skulle faktiskt kunna säga att det är känslorna som skapar vår verklighet.

 

Jag har en vän som har en naturlig fallenhet för att ta livet enkelt, oavsett vilken situation hon än hamnar i. Jag avundas henne verkligen för det, jag önskar att det var lika enkelt för mig. Hon sa en gång ”Det är inte hur man har det, utan hur man tar det”. Två personer kan ha det precis likadant, men uppfatta sin situation helt olika.

 

För att återgå till ämnet försäljning ska jag måla upp en bild av en resa med bil. Du ska ta dig från punkt A till punkt B.

 

  • Bilen representerar vad du tror är sant om försäljning. Vilken sorts bil kör du? En gammal Ford med dåliga tändstift eller en nyservad BMW?
  • Du behöver en karta för att hitta vägen, den står här för vad du tänker på. Är kartan tydlig och visar dig vart du ska utan problem, eller kör du in på mängder av småvägar så du inte vet riktigt var du är? D.v.s. tänker du på att det du gör inte fungerar, tänker än på det ena, än på det andra som skapar rädsla och oro.
  • Bränslet är dina känslor. Rädsla och oro kommer du inte långt med, men inspiration och glädje tar dig hela vägen och mer därtill.

 

För att göra försäljningen så lättsam som möjligt behöver du låta insidan och utsidan arbeta tillsammans. Med det menar jag hur du känner och det du gör.

 

För att förstärka den positiva känslan är det viktigt att du gör saker du tycker om. Och då pratar jag inte bara inom själva säljet. Om du njuter av långa promenader, en simtur eller en romantisk middag se till att du planerar in dessa aktiviteter regelbundet. De kommer att göra dig till en gladare och starkare person och det kommer att lysa igenom när du jobbar.

 

För att ta det ett steg längre kan du skapa en symbol, det kan vara en verklig sak eller något i din fantasi, som påminner dig om hur bra du kan känna dig. Det ska vara något som får dig att le, när du tänker och tittar på den, och du blir påmind om din styrka och ditt positiva jag.

 

Om du är positiv och glad blir du som en magnet. Du kommer att dra till dig andra människor (därför att det är mysigt att vara tillsammans med positiva människor), du kommer också att lättare se möjligheter som kommer i din väg. Och eftersom du har lättare att träffa fler människor så kommer det också att finnas fler möjligheter för dig att välja mellan, och det blir enklare att sälja därför att dina kunder kommer att lyssna på dig mer intresserat.

 

Det gör ingenting om du inte känner dig färdig för det. ”Fake it ´til you make it”, eller låtsas om att det är sant även om det inte är det. Det är helt okey faktiskt, så länge som du håller dig till dina värderingar och dina intentioner är ärliga.

 

 


Våra läsare har gett artikeln betyget 3 av 5.
1 har röstat hittils.


Copyright © Awake Coaching 2006

Fakta om artikelskribent:


Awake Coaching Artikeln är skriven av Evakarin på Awake Coaching.
Jag hjälper solo- och småföretagare göra marknadsföring enklare och försäljning roligare.

Fler artiklar skrivna av Evakarin:


Måste marknadsföring vara svårt?

(Läst 3318 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.


Känsla för fler kunder

(Läst 2635 gånger. Betygsatt till: 3 av 1 läsare.Denna artikel är publicerad på http://hemsidesguiden.com

Produktion och koncept: RMIT Interactive Webbsystem
Tapeter Köpa lägenhet i Spanien, Torrevieja Mobilanpassad hemsida i Karlstad!