Bli mobilanpassad idag

Idag är det i princip ett krav från både Google och kunder att din sajt är mobilanpassad.

Är den det? RMIT Interactive är en byrå i Karlstad som hjälpt företag i 15 år.

Klicka här för mer info och kostnadsförslag

 Hur man tjänar pengar på sin blog


Först och främst bör du skriva om ett ämne som intresserar dig. Tycker du om att läsa, varför inte recensera böcker på din blog? Du kommer att märka att det är mycket lättare att skriva om något som intresserar dig, eftersom du måste åtminstone de två första veckorna måste publicera minst en artikel om dagen. Skriver du då om ett ämne som inte intresserar dig blir det mycket arbetsamt att skriva den där artikeln varje dag.


När du hittat något att skriva om och satt upp din blog, gärna med ett eget domännamn, är det bara att placera ut några affiliatelänkar och vänta på att pengarna skall strömma in tänker du kanske? Inget kan vara mera fel. Nu börjar ett mastodont arbete, nämligen att få så många besökare som möjligt. För ju fler besökare du har och framför allt kvalitativa besökare (sådana som är intresserade av ditt ämne) desto fler kommer att klicka på dina affiliatelänkar. Vad gäller länkar bör du naturligtvis använda dig av Adsense eftersom Adsense fungerar så att länkarna matchar ditt innehåll och därmed är chansen större att någon klickar på dem. Handlar din blog om bilar vill du hellre ha annonser om bilförsäljning än om blöjor.

 

Det mest effektiva sättet att få kvalitativa besökare är att skriva bra artiklar som andra vill länka till och publicera dem på din egen blog, men även genom att dela ut dem gratis så att andra webmastrar kan publicera dem på sin sajt eller i sitt nyhetsbrev. Genom att lägga till en länk efter artikeln som leder till din blog, som måste vara med ifall texten skall publiceras av någon annan, kommer intresserade läsare att klicka sig vidare till din blog för att läsa andra artiklar i ämnet och därmed ökar också chansen för att de skall klicka på dina affiliatelänkar i jakten på mer information.

 

Det bör också understrykas att länkar mitt i den löpande texten är mycket effektiva och hjälper dig avsevärt att öka din inkomst från din blog.

 

För mer information om hur du ökar trafiken till din blog, besök http://webmasterntips.blogspot.com/.


Våra läsare har gett artikeln betyget 3,5 av 5.
11 har röstat hittils.


Copyright © Webmastern 2006

Fakta om artikelskribent:


Webmastern Artikeln är skriven av Mikael Widéen på Webmastern.
Tips på hur du tjänar pengar på internet. Särskild inriktning på affiliateprogram och adsense. Men även tips på marknadsföring och skript.

Fler artiklar skrivna av Mikael Widéen:


Hur man tjänar pengar på sin blog.

(Läst 3835 gånger. Betygsatt till: 3,5 av 11 läsare.Denna artikel är publicerad på http://hemsidesguiden.com

Produktion och koncept: RMIT Interactive Webbsystem
Tapeter Köpa lägenhet i Spanien, Torrevieja Mobilanpassad hemsida i Karlstad!